Sony XF83xx (2018) Series

alaTest heeft 53 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony XF83xx (2018) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar velen zijn minder positief over de kleur. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, afmetingen, betrouwbaarheid

prijs, vormgeving, afst. bediening, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sony XF83xx (2018) Series een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 53 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (52)

Consumenten review (tweakers.net)

Sony KD-60XF8305 Zwart review door fietsie

 

Mooi beeld ; Tussenmaat ideaal op dressoir ; Geluid prima voor dagelijkse tv

Na een week streep in paneel

Als vervanging van een oude 40" was de eerste reactie toen er 4K content op stond: "WOW!" Mooi toestel, doet wat ie moet doen. Helaas na een week defect (streep in beeld): monteur heeft hem vandaag (13/9) omgeruild voor een nieuwe. Service van Sony is...

09/2018