Sony A90J (2021) Series

alaTest heeft 116 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony A90J (2021) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de energie besparing. Het geluid is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, schittering

prijs, afmetingen, energie besparing

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sony A90J (2021) Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Sony Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 116 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (115)

Expert review door : Sven Van Herck (techpulse.be)

Sony A90J OLED-tv review: Entertainment van topniveau Gerelateerde artikelen

 

Wij gingen de voorbije weken aan de slag met de A90J, een van de topmodellen in de 2021 OLED-line-up van Sony. De prijs is dan ook naar behoren, maar met zulke prestaties is de televisie elke cent waard.

Fantastische beeldkwaliteit ; Uitstekende audio zonder soundbar ; GoogleTV

Grotere modellen zijn aardig prijzig

Wie over een aardig budget beschikt en op zoek is naar een OLED-televisie vindt in de Sony A90J een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding terug. Zowel de audio- als videoprestaties zijn van de bovenste plank en je hoeft zelfs geen aparte soundbar...

11/2021

Vergelijk de prijzen voor Sony A90J (2021) Series

Geen prijzen voor dit product