Samsung S95C (2023) Series

alaTest heeft 28 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung S95C (2023) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de afmetingen zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De afwerking is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, vormgeving, Kleur, afwerking, afmetingen

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung S95C (2023) Series een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 28 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (27)

Expert review door (tweakers.net)

Samsung S95C-tv Review

 

Uitstekende kleurweergave ; Zeer hoge helderheid (voor oled) ; Uitstekende gamefuncties ; Vier 48Gbit/s-HDMI-poorten ; Ingebouwde SmartThings-hub

Paneel oogt grijzig bij invallend licht ; Beperkte aantal knoppen afstandsbediening ; Basweergave valt tegen

De S95C-QD-oled-tv is het nieuwe topmodel van Samsung, dat hogere helderheid biedt dan de andere QD-oledtelevisies en daarmee een directe concurrent is voor de LG G3 met mla. De beeldkwaliteit van de S95C is uitstekend, zowel in sdr- als hdr-modus....

05/2023

Vergelijk de prijzen voor Samsung S95C (2023) Series

Geen prijzen voor dit product