Samsung S95B (2022) Series

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung S95B (2022) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, Kleur, geluidskwaliteit, prijs

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Samsung S95B (2022) Series een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (28)

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Review: Samsung QE65S95B (S95B-serie) QD-OLED tv

 

De QE65S95B is Samsungs eerste QD-OLED-tv. Tilt de combinatie van quantum dots en OLED-technologie de beeldprestaties naar een nieuw niveau?

Helderder dan de huidige top-OLEDs ; Zeer intense kleuren ; Diepzwart en uitmuntend contrast dankzij OLED ; Uitstekende beeldverwerking ; Nagenoeg perfecte kijkhoek ; Zeer goede bewegingsscherpte ; Prachtige HDR-weergave ; HDMI 2.1-aansluiting en...

Sterk invallend licht heeft impact op het zwartniveau ; Geen Dolby Vision ; Matige organisatie van de nieuwe interface

06/2022

Vergelijk de prijzen voor Samsung S95B (2022) Series

Geen prijzen voor dit product