Philips OLED8x6 (2021) Series

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips OLED8x6 (2021) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de tuner. De kleur is ook indrukwekkend.

prijs, beeldkwaliteit, vormgeving, geluidskwaliteit, Kleur

gebruiksvriendelijkheid, afst. bediening, tuner

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Philips OLED8x6 (2021) Series een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Philips Televisies

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (21)

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Review: Philips 55OLED806 (OLED806-serie) oled-televisie

 

In deze review testen we de Philips 55OLED806, uitgerust met vierzijdige Ambilight, een verbeterde P5-processor en HDMI 2.1-aansluitingen.

Zeer goede beeldverwerking ; Goede zwartweergave met veel schaduwdetail ; Zeer intense HDR-beelden ; DTS Play-Fi en Ambilight ; Prima geluid, inclusief Dolby Atmos ; Goede input-lag en gamer features

Remote veroorzaakt ongewenste toetsaanslagen ; Slechts twee HDMI 2.1-aansluitingen ; Ondermaatse anti-banding oplossing ; Geen Dolby Vision IQ

06/2021

Vergelijk de prijzen voor Philips OLED8x6 (2021) Series

Geen prijzen voor dit product