LG OLED G6 (2016) Series

LG OLED G6 (2016) Series
alaScore 94

44 reviews

02/2020

  • Negatief

alaTest heeft 44 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG OLED G6 (2016) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over de prijs.

betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG OLED G6 (2016) Series een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 44 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (36)

Expert review door : Sim Kranenburg (tweakers.net)

G6 oled: LG imponeert met topmodel

 

De G6 is het topmodel oledtelevisie van LG. Dat is duidelijk af te zien aan het luxe, platte ontwerp en de mooie materialen die zijn gebruikt, maar helaas ook aan de prijs. Toch is dit model zijn hoge prijs waard, want wat je er ook op kijkt: hd, uhd,...

Perfecte zwartweergave ; Hoog contrast ; Zeer goede kijkhoeken ; De beste hdr-weergave ; Goed geluid

Advertenties op homescreen ; Relatief duur

07/2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch toestel zeer tevreden”

 

Klasse kwaliteit ongeëvenaard beste tot nu toe super makkelijker bediening werkelijk een pracht TV genot om te kijken en mee om te gaan kind kan werkelijk de was doen. Als men het geld heeft kopen dan

Beeld ; Bediening ; Mogelijkheden

Prijs

01/2017