LG OLED G1 (2021) Series

alaTest heeft 48 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG OLED G1 (2021) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de geluidskwaliteit. De afwerking is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, Kleur, afwerking

prijs, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG OLED G1 (2021) Series een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 48 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (47)

Expert review door (tweakers.net)

LG G1 oled-tv Review

 

Superplat design ; Zeer goed contrast ; De beste kijkhoeken ; Zeer goede gameprestaties

Geen HDR10+ ; Geen DTS-geluid

De LG G1 is een superplatte oledtelevisie die speciaal is ontworpen om aan de muur te hangen. Daarvoor krijg je een handige muurbeugel meegeleverd die precies in een uitsparing aan de achterkant valt. Het geheel ziet er hierdoor superstrak uit, zeker...

05/2021