LG OLED C1 (2021) Series

alaTest heeft 73 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG OLED C1 (2021) Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het geluid zeer.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, vormgeving, prijs, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG OLED C1 (2021) Series een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 73 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (71)

Expert review door : Eric Beeckmans (fwdmagazine.be)

Review: LG OLED65C16LA (C1-serie) oled-televisie

 

In deze review kijken we naar de LG C1-serie (OLED65C16LA) oled-televisie, uitgerust met WebOS 6.0, HDMI 2.1-aansluitingen en HDR.

Zeer goede beeldverwerking ; Verbeterde motion interpolation ; Top zwartweergave met veel schaduwdetail ; Uitstekende HDR-beelden ; HDMI 2.1 met ruimste featureset ; Prima geluid, inclusief Dolby Atmos

WebOS 6.0 interface is nauwelijks te personaliseren ; Moeilijk te combineren met een soundbar op een tv-meubel

05/2021

Expert review door (tweakers.net)

LG C1 oled-tv Review

 

Zeer goed contrast ; De beste kijkhoeken ; Zeer goede gameprestaties

Geen HDR10+ ; Geen DTS-geluid

De LG C1 is een schitterende televisie die weinig te wensen overlaat. Het toestel ziet er strak uit, laat zich prettig bedienen met de Magic Remote en heeft een zeer goede beeldkwaliteit. Er is geen ondersteuning voor HDR10+ en DTS-geluid, maar dit...

07/2021