Xiaomi Mi Pad 4

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi Pad 4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de draagbaarheid zeer maar hebben twijfels over het scherm. De batterij is ook indrukwekkend.

prijs, prestaties, afwerking, batterij, draagbaarheid

scherm, camera, GPS-navigatie

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Xiaomi Mi Pad 4 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (8)

Expert review door : Marcus Herbrich (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Xiaomi Mi Pad 4 (LTE) Tablet

 

Good value for money, again. De Xiaomi Mi Pad 4 biedt aantrekkelijke vierde generatie technologie voor een betaalbare prijs met slechts enkele zwakke punten. Ontdek wat Xiaomi wel en niet goed heeft gedaan in deze gedetailleerde beoordeling.

indrukwekkend goede prijs-kwaliteitverhouding ; snelle Wi-Fi ; Robuust ; lange batterijlevensduur ; krachtig

verouderde SoC ; contrastarm beeldscherm ; ondermaatse camera ; relatief onnauwkeurige GPS-module ; PWM-beeldscherm flikkert ; verkrijgbaarheid (Chinees apparaat) ; Chinese software

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. Zoals verwacht heeft Xiaomi enkele compromissen gemaakt om de kosten laag te houden. Over het algemeen is de Mi Pad 4 een uitstekende tablet voor het geld.De Mi Pad 4 concurreert op hetzelfde niveau...

09/2018