Xiaomi Mi Pad 4

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi Pad 4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de draagbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De batterij is ook indrukwekkend.

prijs, prestaties, afwerking, batterij, draagbaarheid

scherm, camera, GPS-navigatie

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Xiaomi Mi Pad 4 een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (8)

Expert review door : Marcus Herbrich (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Xiaomi Mi Pad 4 (LTE) Tablet

 

Good value for money, again. De Xiaomi Mi Pad 4 biedt aantrekkelijke vierde generatie technologie voor een betaalbare prijs met slechts enkele zwakke punten. Ontdek wat Xiaomi wel en niet goed heeft gedaan in deze gedetailleerde beoordeling.

indrukwekkend goede prijs-kwaliteitverhouding ; snelle Wi-Fi ; Robuust ; lange batterijlevensduur ; krachtig

verouderde SoC ; contrastarm beeldscherm ; ondermaatse camera ; relatief onnauwkeurige GPS-module ; PWM-beeldscherm flikkert ; verkrijgbaarheid (Chinees apparaat) ; Chinese software

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. Zoals verwacht heeft Xiaomi enkele compromissen gemaakt om de kosten laag te houden. Over het algemeen is de Mi Pad 4 een uitstekende tablet voor het geld.De Mi Pad 4 concurreert op hetzelfde niveau...

09/2018