Huawei MediaPad T5 10.1-inch

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei MediaPad T5 10.1-inch. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de opslag. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prestaties, gebruiksvriendelijkheid, scherm, batterij, prijs

opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Huawei MediaPad T5 10.1-inch een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (33)

Expert review door : Mike Wobker (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Huawei MediaPad T5 (10.1-inch, LTE) Tablet

 

Full Metal Tablet. De van hoge kwaliteit materiaal gefabriceerde Huawei MediaPad T5 is uitgerust met een FHD beeldscherm en een krachtige quad-core CPU. In ons testrapport lees je wat je kunt verwachten van een tablet dat voor ongeveer $ 230 verkocht...

fatsoenlijke systeemprestaties ; handzaam formaat ; ondersteuning voor GSM, 3G en LTE netwerken ; voorgeïnstalleerde apps kunnen makkelijk verwijderd worden

geen snelladen ; matige camera's ; apps kunnen niet verplaatst worden naar de SD-kaart ; hoog stroomverbruik ; stroomadapter te zwak ; geen omgevingslichtsensor

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De Huawei MediaPad T5 biedt voldoende prestaties voor een lage prijs. De fabrikant heeft echter bespaart op de aansluitingen.

09/2018

Consumenten review (tweakers.net)

Huawei MediaPad T5 WiFi (2GB ram) Zwart review door Jimmy J.

 

Prijs ; Bouwkwaliteit ; Scherm

De camera's schijnen slecht te zijn ; Geen omgevingslicht sensor ; Geen fast charging

Prima tablet met een erg goede prijs/kwaliteit. Geen krachtpatser voor games, maar iets waar je prima op kan browsen, mailen en Netflixen.

01/2019

Vergelijk de prijzen voor Huawei MediaPad T5 10.1-inch

Geen prijzen voor dit product