Huawei MediaPad M2 / Huawei MediaPad M2 8.0

alaTest heeft 158 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei MediaPad M2 / Huawei MediaPad M2 8.0. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de opslag. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prestaties, gebruiksvriendelijkheid, scherm, prijs, vormgeving

opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Huawei MediaPad M2 / Huawei MediaPad M2 8.0 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 158 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (95)

Expert review door : Michael Moser (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Huawei MediaPad M2 Tablet

 

'Metal head'. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft Huawei's MediaPad M2 8.0 een metalen behuizing. Opnieuw scoort de tablet punten met een krachtige HiSilicon Kirin Octa-processor, prima HD IPS-touchscreen en een geweldige batterijduur. Android...

Onberispelijke bouwkwaliteit en stevige metalen behuizing; Full HD IPS-scherm; Hoog helderheidsniveau; Nette zwartwaarde en contrast ratio; Systeem en grafische prestaties; Lange batterijduur; Prima stereo luidsprekers; USB OTG en App2SD; Geheugen...

Geen NFC; Batterij niet verwisselbaar; Camerakwaliteit valt tegen

Bijna nooit past de teveel gebruikte term "goede prijs-prestatieverhouding" zo goed bij een product als bij Huawei's MediaPad M2 8.0. Een aanrader om lekker te internetten op de bank.

11/2015

Vergelijk de prijzen voor Huawei MediaPad M2 / Huawei MediaPad M2 8.0

Geen prijzen voor dit product