Asus Eee Pad Transformer

alaTest heeft 345 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Eee Pad Transformer. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de apps. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen, batterij, scherm

GPS-navigatie, apps

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Asus Eee Pad Transformer een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Tablets

Review analyse

(Gebaseerd op 345 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (327)

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

ASUS Eee Pad Transformer Prime Android tablet

 

Asus brengt een 10-inch Android Honeycomb tablet op de markt. Het is 's werelds eerste tablet met een quad-core processor en een Super IPS+ aanraakscherm.

01/2012

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Asus Eee Pad Transformer, Slide en MeMO Android 3.0 tablets

 

Maar liefst drie tablets met Android 3.0 'Honeycomb' kondigt Asus aan. Twee daarvan hebben een optioneel of uitschuifbaar toetsenbord en de derde is compacter.

05/2011

Expert review door : Cedric Van Loon (zdnet.be)

Asus Eee Pad Transformer

 

De Eee Pad Transformer lijkt op een gewone laptop. Maar zodra je het scherm ontkoppelt, heb je een volwaardige tablet met Android.

02/2011

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Asus Eee Pad Transformer

 

Een selecte groep mensen gniffelde in hun vuistje toen Apple de iPad aankondigde. Het idee was belachelijk: een nieuwe form factor waar voorheen niemand enige interesse in had getoond? Inmiddels heeft elke fabrikant wel één of meerdere...

stijlvol ; degelijke behuizing ; eenvoudig te gebruiken ; goede prestaties

geen vervanging voor laptop

Met de Eee Pad Transformer heeft Asus een tablet neergezet die zakelijke gebruikers meer aan zal spreken dan de Apple iPad. De Transformer is geen onverdeeld succes, zeker als het gaat om het vervangen van een Windows-laptop, maar het is hoe dan ook...

07/2011

Expert review door : Coen van Eenbergen (techzine.nl)

Asus Eee Pad Transformer

 

Deze week ontvingen wij met enige vertraging de Asus EEE Pad Transformer. Van een fabrikant als Asus viel het natuurlijk te verwachten dat ook zij met een tablet op de markt komen. Waar we echter niet op hadden gerekend...

Toetsenbord ; Extra batterij in toetsenbord ; Android 3.1 al beschikbaar

Afdekklepjes voor de USB-poorten ; Zoomfunctie camera

Al met al hebben we de Asus op alle gebieden flink aan de tand gevoeld en gekeken hoe deze zich verhoudt tot de concurrentie. Als we simpel gaan kijken naar prestaties dan komt de Asus Eee Pad eigenlijk als een van de betere uit de bus op dit moment.

06/2011

Gold Award!

Expert review door : Sander Almekinders (hardware.info)

ASUS Eee Pad Transformer review

 

De ASUS Eee Pad Transformer is de eerste Android 3.0 tablet in het Hardware.Info testlab. Eindelijk écht concurrentie voor de Apple iPad!

Met Android 3.0 is er eindelijkt een écht tablet-besturingssysteem naast Apples iOS. Het is jammer dat er nog maar bar weinig speciaal voor Honeycomb gemaakte applicaties beschikbaar zijn in de Android market, maar dat nadeel is vermoedelijk van...

05/2011

Vergelijk de prijzen voor Asus Eee Pad Transformer

Geen prijzen voor dit product