Xiaomi Mi Robot Vacuum

Xiaomi Mi Robot Vacuum
alaScore 95

23 reviews

06/2024

alaTest heeft 23 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi Robot Vacuum. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over de afmetingen.

prijs

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Xiaomi Mi Robot Vacuum een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 23 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (22)

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Robot Vacuum review door DukeN

 

Een echte slimme / intelligente stofzuiger ; Mooie stofzuiger en oplaadstation ; Timer voor automatisch stofzuigen ; Stofzuigt beter dan ik ; 12 sensors, onder andere de Laser Distance Sensor ; Xiaomi Mi app met veel mogelijkheden en kaart ; Handig...

Geen extra reserve onderdelen meegeleverd ; Geen Nederlandse spraak output (Wel Engels) ; Installatie gaat niet "vanzelf", let op de regio ; Snoer met US plug meegeleverd

De Xiaomi Mi Robot vacuum is, zoals de naam al aangeeft een robot stofzuiger van het bekende Chinese merk Xiaomi. Deze Chinese stofzuiger is een van de grootste rivalen voor de westerse robot stofzuigers. Is ouderwets stofzuigen niet meer nodig?

04/2018

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi Robot Vacuum

Geen prijzen voor dit product