Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini
alaScore 98

25 reviews

06/2023

  • Negatief

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sonos Sub Mini. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sonos Sub Mini een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (24)

Expert review door : Jeffrey van de Velde (techpulse.be)

Sonos Sub Mini review: dé sub voor kleine (woon)kamers

 

Past de grote Sub (Gen 3) niet in je woonkamer, dan kun je voortaan ook de Sonos Sub Mini overwegen. Of die compacte subwoofer ook het overwegen waard is lees je in deze review.

Strakke lage tonen ; Uniek ontwerp ; Makkelijke setup

Niet bijzonder compact

Wie op zoek is naar een stevige uitbreiding voor zijn Sonos One-speakers of Ray- of Beam-soundbar vindt daarvoor de perfecte kameraad in de Sub Mini. Zeker als je een kleine tot middelgrote kamer wil voorzien van meer bassen kom je een heel eind met...

02/2023