Sonos Beam (2nd gen)

alaTest heeft 63 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sonos Beam (2nd gen). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. Het geluid is ook indrukwekkend.

afmetingen, geluidskwaliteit, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid

prijs, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sonos Beam (2nd gen) een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 63 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (60)

Expert review door : Jamie Biesemans (fwdmagazine.be)

Review: Sonos Beam Gen 2 - Topper met kleine verbeteringen

 

In deze review gaan we aan de slag met de Sonos Beam Gen 2. Een sterke soundbar, maar de toevoeging van Dolby Atmos is niet zo spectaculair.

Setup is zeer eenvoudig ; Breedste ondersteuning streamingdiensten op de markt ; Helder centerkanaal voor dialogen ; Bombastisch ; Trueplay

Trueplay blijft iOS-only ; 50 euro duurder ; Bassen moet je toch wat terugschroeven

10/2021

Expert review door : Wouter Scholiers (techpulse.be)

Sonos Beam (Gen 2) + Sub + One vs JBL Bar 9.1: Moeilijk kiezen

 

We gingen aan de slag met de combinatie Sonos Beam (Gen 2), Sonos Sub & twee One-exemplaren. Is deze set iets voor jou?

De Sub is een echte meerwaarde ; Volle en ruimtelijke audio ; Future-proof

Extra kabels

Is het de moeite om te investeren in een surroundsysteem voor woonkamer? Als je op zoek bent naar een degelijk systeem waarmee je nog 10 jaar of langer verder kan, dan is deze combinatie van Sonos echt wel het antwoord. Bovendien kan je de One altijd...

10/2021

Expert review door : Wouter Scholiers (techpulse.be)

Sonos Beam (Gen 2) review: een waardige opvolger

 

De Sonos Beam (Gen 2) is gearriveerd en wij gingen ermee aan de slag. Overtreft de nieuwkomer zijn vorige generatie? Je leest het hier.

Dolby Atmos ; eARC ; Moderner design

Geen bluetooth ; Botst soms tegen beperking 5 speakers ; 1 HDMI-ingang

De Sonos Beam (Gen 2) heeft een prijs van 499 euro. Daarvoor krijg je echt heel wat terug. We zijn razend enthousiast over deze compacte soundbar waarbij Dolby Atmos mooi tot z’n recht komt. Instellen gaat moeiteloos via NFC, maar helaas biedt Sonos...

10/2021