Speakers Reviews

Bijgewerkt: 20/07/2024 23:58
Merknaam
alaScore
#26
alaScore 96

KEF LSX

KEF heeft met de LSX de spijker op zijn kop geslagen en mogelijk daarmee zelfs een gat in de markt geslagen. Stijlvolle, compacte speakers die je overal in huis kunt plaatsen, waarmee je al je favoriete muziek af kunt spelen en waarvan je een...

28 expert reviews | 50 gebruiker reviews

#27
alaScore 96

Sonos Beam (2nd gen)

In deze review gaan we aan de slag met de Sonos Beam Gen 2. Een sterke soundbar, maar de toevoeging van Dolby Atmos is niet zo spectaculair.

43 expert reviews | 23 gebruiker reviews

#30
alaScore 96

Sonos Roam

In deze review kijken we naar de Sonos Roam, een compacte en draagbare speaker met zowel bluetooth, WiFi, Airplay 2 en Google Assistant.

50 expert reviews | 155 gebruiker reviews

#38
alaScore 96

Sonos Sub Mini

Wie op zoek is naar een stevige uitbreiding voor zijn Sonos One-speakers of Ray- of Beam-soundbar vindt daarvoor de perfecte kameraad in de Sub Mini. Zeker als je een kleine tot middelgrote kamer wil voorzien van meer bassen kom je een heel eind met...

28 expert reviews

#46
alaScore 96

JBL GO+ / Plus

We testen de JBL Go 3 daagbare waterbestendige luidspreker. Die kleine monoluidspreker past in de palm van je hand, maar klinkt hij ook goed?

5 expert reviews

Vergelijk

    Speakers op alaTest

    nl.alaTest.be heeft miljoenen reviews verzameld en geanalyseerd van 2692 bronnen om je te helpen bij het kiezen van de beste Speakers van topmerken als Jbl, Sony, Sonos, Edifier, Klipsch en meer.