Sonos Speakers Reviews

Bijgewerkt: 20/07/2024 23:58
Merknaam
alaScore
#2
alaScore 98

Sonos Era 100

We testen de Sonos Era 100, een compacte boekenplankluidspreker met stembediening die de Sonos One uit 2017 opvolgt.

34 expert reviews

#4
alaScore 96

Sonos Beam (2nd gen)

In deze review gaan we aan de slag met de Sonos Beam Gen 2. Een sterke soundbar, maar de toevoeging van Dolby Atmos is niet zo spectaculair.

43 expert reviews | 23 gebruiker reviews

#5
alaScore 96

Sonos Roam

In deze review kijken we naar de Sonos Roam, een compacte en draagbare speaker met zowel bluetooth, WiFi, Airplay 2 en Google Assistant.

50 expert reviews | 155 gebruiker reviews

#6
alaScore 96

Sonos Sub Mini

Wie op zoek is naar een stevige uitbreiding voor zijn Sonos One-speakers of Ray- of Beam-soundbar vindt daarvoor de perfecte kameraad in de Sub Mini. Zeker als je een kleine tot middelgrote kamer wil voorzien van meer bassen kom je een heel eind met...

28 expert reviews

#8
alaScore 95

Sonos Move

We testen de Sonos Move, een weerbestendige slimme luidspreker met oplaadbare batterij waarnaar je muziek kan streamen via Wi-Fi en Bluetooth.

50 expert reviews | 228 gebruiker reviews

#10
alaScore 94

Sonos Beam

De Sonos Beam is een zeer gebruiksvriendelijke draadloze soundbar met veel mogelijkheden en ondersteuning voor slimme spraakassistenten (voorlopig helaas nog niet in het Nederlands). De Beam biedt alle mogelijkheden van en kan geïntegreerd worden in...

62 expert reviews | 1845 gebruiker reviews

#12
alaScore 93

Sonos Play:1

Passie voor muziek en film lag aan de basis voor het schrijven van de eerste artikels op het vroegere audioforum. Dit gecombineerd met wat kennis van elektronica maakt dat Dirk zijn enthousiasme voor heel wat audiovisuele toestellen graag met jullie...

87 expert reviews | 9523 gebruiker reviews

#14
alaScore 93

Sonos PLAY:5 (2nd Gen, 2015)

Alleen al voor het echt aanpakken van de zwakke punten van de eerste Play:5 verdient Sonos een schouderklopje. De nieuwe Play:5 is in alle opzichten beter. Tel daar alle pluspunten van het Sonos-systeem bij, zoals de responsieve app en het uitgebreide...

51 expert reviews | 3138 gebruiker reviews

#15
alaScore 93

Sonos Playbar

De Playbar van Sonos is een opmerkelijke verschijning in het wereldje van audio-apparatuur. Het geluidssysteem is een combinatie tussen een soundbar voor je tv en een complete streamingoplossing voor al je muziek.

94 expert reviews | 3069 gebruiker reviews

#16
alaScore 93

Sonos PLAY:5 / ZonePlayer S5 (1st Gen)

Met een sterk vernieuwde Play:5 en de Trueplay-functie toont Sonos dat ze niet van plan is om te buigen voor het groeiende aantal concurrenten.

124 expert reviews | 1828 gebruiker reviews

#17
alaScore 93

Sonos Port

We testen Sonos Port, een stereomuziekstreamer waarmee je je bestaande stereo-installatie integreert in een Sonos-multikamermuzieksysteem.

8 expert reviews | 93 gebruiker reviews

#18
alaScore 92

Sonos Sub

Als eerste in Europa mocht FWD Magazine de gloednieuwe Sub van Sonos testen. Zoals de naam suggereert gaat het om een subwoofer, meteen de eerste keer dat het merk zo'n gespecialiseerd onderdeel uitbrengt.

44 expert reviews | 1388 gebruiker reviews

#19
alaScore 92

Sonos Play 3

Dat draadloze muzieksystemen handig zijn in gebruik wisten we al. Dat ze ideaal zijn om bij gelegenheden passief naar muziek te luisteren ook. Dat deze Sonos Play:3 + SUB combo ook voor intensief luisteren niets te wensen overlaat, is toch een kleine...

91 expert reviews | 4606 gebruiker reviews

#20
alaScore 91

Monitor Audio Silver 200

Monitor Audio is inmiddels toe aan de zesde generatie van zijn geprezen Silver-reeks, die een mooie tussenpositie inneemt tussen Bronze en Gold. Het blijft een zeer uitgebreide familie die zowel op hifi- als surroundliefhebbers mikt.

3 expert reviews | 53 gebruiker reviews

#23
alaScore 83

Sonos Boost

Via de WIFI wij toch wat problemen met het verbinden met Sonos. De BOOST aangeschaft en dit probleem behoort tot het verleden. In alle kamers nu muziek en bedienen zonder problemen.

2 expert reviews | 919 gebruiker reviews

#24
alaAverage 4.7

Sonos 2 Room Starter pack 2 X Play 1 Wit

Fijne draadloze boxen met mooi stereo geluid doordat je er twee kunt koppelen. Nemen niet veel ruimte in.

7 gebruiker reviews

Vergelijk

    Speakers op alaTest

    nl.alaTest.be helpt bij het vinden van de beste Sonos Speakers met behulp van expert reviews, consumenten reviews, prijsvergelijking en meer.