Speakers Reviews

Bijgewerkt: 17/04/2019 04:07
Merknaam
alaScore
Prijs
Type
#5
alaScore 98

Ultimate Ears Boom 3

Dit moet je gewoon in huis hebben klinkt zeer goed en pakt weinig plaats in gebruik. Heeft een goed geluid voor zo kleine box.Je kunt hem door heel het huis meenemen.

3 expert reviews | 6 gebruiker reviews

#7
alaScore 98

JBL Charge 4

De charge 4 gekocht met het idee dat de uitvoering van de 4 iets meer power heeft dan de 3. Helaas is de opbouw verandert. De twee kleine speakers in het midden zijn vervangen voor één iets grotere speaker waardoor de geluid niet meer stereo klinkt....

7 expert reviews | 18 gebruiker reviews

#9
alaScore 98

Sonos Beam

Vergeet dure home-entertainmentsystemen en de wirwar aan kabels die ze produceren, de Sonos Beam is een compacte soundbar die even goed zijn werk doet én een ingebouwde assistent heeft.

13 expert reviews | 3 gebruiker reviews

#10
alaScore 97

Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears breidt de serie draagbare speakers uit met de WonderBoom. Het kleine speakertje past in de palm van je hand en is val- en waterbestendig.

32 expert reviews | 402 gebruiker reviews

#12
alaScore 97

Samsung HW-N850

Samsung en Harman Kardon ontwikkelden samen twee nieuwe soundbars. De HW-N950 en HW-N850 soundbars bieden 3D-sound onder meer dankzij Dolby Atmos en DTS:X.

6 expert reviews | 34 gebruiker reviews

#13
alaScore 97

JBL Xtreme 2

Ideale speaker in elk opzicht. Gebruiken ook een Xtreme 2 als onze speaker in de voorbereiding op voetbalwedstrijden (zowel in de kleedkamer, als op ‘t veld). Ideaal dat ie waterdicht en vermogend genoeg is om ook op het veld meer dan genoeg volume...

11 expert reviews | 19 gebruiker reviews

#23
alaScore 96

Marshall Kilburn II

Van het uiterlijk moet je houden. En dat zet je misschien ook op het verkeerde been. Het is GEEN ouderwets kastje met een matig geluid. Het is een aanwinst voor je oren als je het geluid door dit apparaat hoort komen. Een prachtig afgeronde bas, een...

25 expert reviews | 417 gebruiker reviews

Vergelijk

    Speakers op alaTest

    nl.alaTest.be heeft miljoenen reviews verzameld en geanalyseerd van 2772 bronnen om je te helpen bij het kiezen van de beste Speakers van topmerken als Jbl, Marshall Electronics, Q Acoustics, Harman Kardon, Undefined en meer.