Speakers Reviews

Bijgewerkt: 15/12/2019 00:13
Merknaam
alaScore
Prijs
Type
#2
alaScore 99

Ikea Symfonisk

Ikea en Sonos sloegen de handen in elkaar en brachten de Symfonisk wifi-speakers uit. Twee knappe speakers die je op een leuke manier kan verwerken in je interieur, voor een lage prijs. Maar zijn ze nu echt zo goed?

9 expert reviews

#5
alaScore 98

JBL Charge 4

De charge 4 gekocht met het idee dat de uitvoering van de 4 iets meer power heeft dan de 3. Helaas is de opbouw verandert. De twee kleine speakers in het midden zijn vervangen voor één iets grotere speaker waardoor de geluid niet meer stereo klinkt....

13 expert reviews | 74 gebruiker reviews

#11
alaScore 97

Ultimate Ears Megaboom 3

Tijdens IFA 2018 in Berlijn bracht Ultimate Ears de MEGABOOM 3-speaker uit. Inmiddels heb ik de speaker flink aan mijn testen onderworpen: is het de beste optie om waar je ook bent naar muziek te luisteren?

22 expert reviews | 3 gebruiker reviews

#14
alaScore 97

JBL Xtreme 2

Ideale speaker in elk opzicht. Gebruiken ook een Xtreme 2 als onze speaker in de voorbereiding op voetbalwedstrijden (zowel in de kleedkamer, als op ‘t veld). Ideaal dat ie waterdicht en vermogend genoeg is om ook op het veld meer dan genoeg volume...

13 expert reviews | 44 gebruiker reviews

#21
alaScore 96

Ultimate Ears Boom 3

Dit moet je gewoon in huis hebben klinkt zeer goed en pakt weinig plaats in gebruik. Heeft een goed geluid voor zo kleine box.Je kunt hem door heel het huis meenemen.

8 expert reviews | 9 gebruiker reviews

#22
alaScore 96

Heco Victa Prime 702

Wat opvalt bij deze speakers in dit prijssegment is ook de keurige afwerking aan de achterkant. De Victa Primes zijn aan de achterkant voorzien van hoogwaardige aansluitklemmen die de gebruiker tevens in staat stelt gebruik te maken van...

3 expert reviews | 5 gebruiker reviews

#23
alaScore 96

Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears breidt de serie draagbare speakers uit met de WonderBoom. Het kleine speakertje past in de palm van je hand en is val- en waterbestendig.

33 expert reviews | 412 gebruiker reviews

Vergelijk

    Speakers op alaTest

    nl.alaTest.be heeft miljoenen reviews verzameld en geanalyseerd van 2773 bronnen om je te helpen bij het kiezen van de beste Speakers van topmerken als Undefined, Jbl, Sony, Teufel, Libratone en meer.