Speakers Reviews

Bijgewerkt: 10/12/2018 04:13
Merknaam
alaScore
Prijs
Type
#3
alaScore 99

Samsung HW-N850

Samsung en Harman Kardon ontwikkelden samen twee nieuwe soundbars. De HW-N950 en HW-N850 soundbars bieden 3D-sound onder meer dankzij Dolby Atmos en DTS:X.

6 expert reviews | 5 gebruiker reviews

#4
alaScore 99

Sonos Beam

Installatie is super eenvoudig en snel. Truetone via app werkt soepel. Geluid muziek is top. TV nog aan het uittesten met wel of niet spraak extra etc. Airplay werkt ook prima, maar fungeert alleen als hub als deze speaker OOK aanstaat.

11 expert reviews | 2 gebruiker reviews

#5
alaScore 98

Ultimate Ears Boom 3

Dit moet je gewoon in huis hebben klinkt zeer goed en pakt weinig plaats in gebruik. Heeft een goed geluid voor zo kleine box.Je kunt hem door heel het huis meenemen.

8 expert reviews | 3 gebruiker reviews

#6
alaScore 98

Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears breidt de serie draagbare speakers uit met de WonderBoom. Het kleine speakertje past in de palm van je hand en is val- en waterbestendig.

33 expert reviews | 395 gebruiker reviews

#7
alaScore 98

JBL Xtreme 2

Ideale speaker in elk opzicht. Gebruiken ook een Xtreme 2 als onze speaker in de voorbereiding op voetbalwedstrijden (zowel in de kleedkamer, als op ‘t veld). Ideaal dat ie waterdicht en vermogend genoeg is om ook op het veld meer dan genoeg volume...

10 expert reviews | 16 gebruiker reviews

#8
alaScore 98

JBL Go 2

Speaker geeft een heel mooi geluid en kan vrij hard zonder vervorming. Makkelijk in gebruik door de duidelijke knopjes.

7 expert reviews | 48 gebruiker reviews

#11
alaScore 97

Marshall Kilburn II

Van het uiterlijk moet je houden. En dat zet je misschien ook op het verkeerde been. Het is GEEN ouderwets kastje met een matig geluid. Het is een aanwinst voor je oren als je het geluid door dit apparaat hoort komen. Een prachtig afgeronde bas, een...

23 expert reviews | 416 gebruiker reviews

#13
alaScore 97
#17
alaScore 97

JBL Boombox

De JBL Boombox is een krachtige allround draadloze luidspreker. Of je nu dansleraar bent of gewoon een feestje met je vrienden wil maken, deze luidspreker laat je niet staan. Lange speeltijd, grote accu, nog veel groter geluid. Een ware partymaker,...

7 expert reviews | 46 gebruiker reviews

#23
alaScore 97
#24
alaScore 96

Bose SoundLink Revolve+ / Plus

Apparaat heeft aan alle verwachtingen voldaan. Wat een super geluid uit zo'n klein apparaat.

13 expert reviews | 394 gebruiker reviews

Vergelijk

    Speakers op alaTest

    nl.alaTest.be heeft miljoenen reviews verzameld en geanalyseerd van 2836 bronnen om je te helpen bij het kiezen van de beste Speakers van topmerken als Jbl, Lg, Audeze, Optoma Technology, House Of Marley en meer.