Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2
alaScore 90

118 reviews

05/2020

alaTest heeft 118 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi Band 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Xiaomi Mi Band 2 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 118 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 26 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (91)

zilver award voor de Xiaomi Mi Band 2

Expert review door : Arjan Olsder (gadgetgear.nl)

Review: Xiaomi Mi Band 2

 

In navolging van de Sony SmartBand 2 , introduceerde Xiaomi de Mi Band 2. Wederom hetzelfde concept, maar wel heel veel goedkoper. Deels doordat Xiaomi voor de Mi Band 2 een veel goedkoper display gebruikt.

Draagt erg prettig ; Mooi compact ; Handig display

In volle zon is het scherm niet fel genoeg ; Hartslagmeter maakt veel meetfouten ; Knop blijft ingedrukt onderwater en onder de douche

De Xiaomi is een low-budget uitvoering van Sony’s Smart band 2. Hoewel de hartslagsensor niet denderend is, zijn de overige metingen extreem nauwkeurig. Ook de app zelf functioneert erg goed en de integratie met Google Fit is een mooie bonus.

09/2016

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2 Zwart (Zwart) review door DukeN

 

Licht en strak design ; 22 euro ; Batterijduur ; Juiste hartslag metingen ; Notificaties ; Bandjes te koop in alle soorten ; Duidelijke en makkelijke software ; Waterdicht

Bij het douchen wordt het knopje soms 'ingedrukt' door waterdruppels. ; Beeld is slecht leesbaar in de zon ; Voor volledige notificatie mogelijkheden is er een extra app nodig

De Xiaomi Mi Band 2 Smartband is erg fijne smartband welke vol mogelijkheden zit. Hij wordt primair verkocht als sportband maar je kunt hem ook gebruiken als smartband / smartwatch. De smartband is van goede kwaliteit en heeft een strak design.

03/2018

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Leuk bandje, gebruik hem voornamelijk voor de sleepcycle functie, stappenteller, de notificaties en natuurlijk om de tijd/datum te checken. Batterij gaat wekenlang mee, makkelijk in gebruik, sommige apps kosten wel geld.

Goedkoop ; Lange batterijduur ; Werkt redelijk goed

Hartslagmeter niet bijzonder accuraat ; Mi Fit app niet bijzonder uitgebreid ; Goede apps kosten geld

11/2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Fijn product voor een absurd lage prijs. Laten overkomen uit China voor 16 euro! Handig hebbeding, ik zou het niet meer kunnen missen.

Spotgoedkoop ; Stijlvol ; Accuduur ; Comfortabel ; Pushmeldingen van zowat elke app naar keuze

Kan niet worden uitgeschakeld ; Geen bloeddrukmeter, maar wat wil je voor deze prijs

09/2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Heel goeie prijs-kwaliteit. De app wordt steeds beter maar heeft toch regelmatig nog wat last van bugs. Puur hardwarematig is het goed gebouwd, hoewel het geen slecht idee is om meteen meerdere bandjes te bestellen. Aan te raden is Mi Band Tools als...

Goede slaapmeting & stappenteller ; Verschrikkelijk scherp geprijsd ; Gaat vlot 15-20 dagen mee op 1 batterijlading

Siliconebandje kan na verloop van tijd de tracker lossen ; App bevat met regelmaat een aantal bugs

08/2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Gekocht in China bij een officiële winkel van xiaomi, voor maar 149RMB! Dat is omgerekend nog geen €19. Prima tracker, water resistance is erg handig. Handige app. Kortom: mooi product voor een zacht prijsje.

Waterbestendig ; Oled display ; Mi Fit app is erg handig ; Makkelijk te configureren ; Prijs ; Prijs/Kwaliteit ; Lange batterijduur

Lak van het knoopje op de band slijt snel ; Laat een afdruk achter ; Gaat soms los tijdens slapen en dan is het weer een zoektocht

08/2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Prima prijs-kwaliteitverhouding en accuduur. De app is wat minder uitgebreid maar de nieuwste 3.0 versie is al een flinke verbetering

accuduur ; prijs ; nauwkeurigheid hartslagmonitor

app

08/2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Voor de prijs krijg je erg veel met de mi band 2. Hij ziet er goed uit en is solide gebouwd. Hij heeft genoeg leuke en handige functies maar is niet echt een fitness tracker omdat hij alleen lopen of hardlopen meet.

Prijs ; App notificaties ; Accurate stappenteller ; Accurate hartslagmeting ; Ergonomie ; Batterijduur ; Stijlvol ; Waterdicht

Andere bewegingen soms als stap geteld. ; Geen support voor andere sporten ; Maar 5 app notificaties ; Knop reageert op water ; Geen aan/uit functie ; Scherm te donker voor gebruik in felle zon.

06/2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Leuke instap fitnesstracker met een goede accuduur voor weinig geld.

Goedkoop ; Waterdicht ; Afstand redelijk accuraat ; Handige notificatie als je te lang stil zit ; Je kan de tijd zien

Hartslag wordt niet altijd opgepakt

01/2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi Band 2

 

Dit is een prima apparaatje, mits je niet hecht aan een perfecte meting van de hartslag. De stappenteller werkt prima, de batterij gaat erg lang mee en hij zit prima om de pols.

Batterijduur ; Functionaliteit ; Degelijk ; Helder scherm

Hartslag niet altijd correct? ; Het is soms zoeken binnen de app

11/2016

Top 5 Smart Watches & Activity Trackers