Sony SmartBand 2

Sony SmartBand 2
alaScore 88

96 reviews

05/2020

alaTest heeft 96 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony SmartBand 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 85/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 59/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 96 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (91)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Sony SmartBand 2 activity tracker

 

De SmartBand 2 van Sony is een nieuwe activiteitenmeter die is uitgerust met sensoren die je informeren over je conditie en welzijn.

08/2015

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Sony SmartBand 2 multi-sensor logger

 

Sony Nederland presenteert de SmartBand 2 : Tweede generatie SmartBand met hartslagsensor toont informatie over conditie, welzijn en stressniveau. De SmartBand 2 is een multi-sensor lifelogger die uitgebreide informatie geeft over je conditie, welzijn...

Door het duurzame siliconen bandje, 2 dagen een batterijduur -welke binnen 1 uur opgeladen is- en het feit dat hij IP68 waterdicht is kun je de SmartBand 2 altijd en overal dragen. De SmartBand 2 is ontworpen in de Creative Centers van Sony in Zweden...

08/2015

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Makkelijk in gebruik

 

Fijn polsbandje, flexibel en zacht materiaal. Divece werkt uitstekend, meet alles perfect. Nu een goede week gebruikt alles werkt meteen. Aansluiten en instellen was ook geen enkele moeite.

08/2016

Top 5 Smart Watches & Activity Trackers