Polar Ignite 3

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Polar Ignite 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de touch screen zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

vormgeving, draagbaarheid, beeldkwaliteit, touch screen

prestaties, prijs, software, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Polar Ignite 3 een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (10)

Expert review door : Marijn Ceulemans (techpulse.be)

Polar Ignite 3 review: sporten in stijl

 

Wie op zoek is naar een smartwatch dat focust op sporten, kan de Ignite-serie van Polar overwegen. Wij droegen de Polar Ignite 3 enkele weken rond onze pols en gingen na hoe het slimme horloge presteert.

Stijlvol en dun ; Tjokvol trainingsondersteuning en sensoren ; Batterij gaat 3-4 dagen mee

Display minder leesbaar bij fel zonlicht ; Wake-functie van display reageert soms traag ; GPS niet heel nauwkeurig

Met de Ignite 3 kijkt Polar harder dan ooit naar sportievelingen die hun Polar ook gewoon tijdens de werkweek willen kunnen dragen, zonder op te vallen. De Polar Ignite 3 is een stijlvolle smartwatch geworden die tegelijkertijd op en top Polar gebleven...

01/2023