Pebble Smartwatch

Pebble Smartwatch
alaScore 87

1975 reviews

11/2019

alaTest heeft 1975 reviews verzameld en geanalyseerd voor Pebble Smartwatch. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Pebble Smartwatch een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 1975 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (431)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Pebble smartwatch

 

De Pebble smartwatch, die in 2012 werd gelanceerd via een van de succesvolste crowd-fundingcampagnes ooit, is voortaan officieel verkrijgbaar in België en Nederland.

10/2014

Expert review door : reacties: 113 (tweakers.net)

Pebble Steel: mooi op de goede weg

 

Het is het grootste succes van crowdfundingplatform Kickstarter tot nu toe: de Pebble smartwatch. Aanvankelijk wilde bedenker Eric Migicovsky 100.000 dollar ophalen om de productie op gang te krijgen, maar de steun voor het project was groter dan...

03/2014

Expert review door : Bart Vuijk (allaboutphones.nl)

Pebble smartwatch

 

De populaire Pebble smartwatch heeft er recent een broertje bijgekregen in de vorm van de meer modieuze Pebble Steel. In deze review bekijken we beide smartwatches.

06/2014

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Beste smartwatch van het moment, ondanks het scherm

 

Deze smartwatch heb dagelijks om. De batterij gaat in tegenstelling tot andere smart watches veel langer mee! Ongeveer 5 tot 7 dagen op een volle batterij (afhankelijk van gebruik). Notificaties krijg je binnen en op sommige notificaties kun je...

05/2015

Vergelijk de prijzen voor Pebble Smartwatch

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.

Top 5 Smart Watches & Activity Trackers