OnePlus Watch 2

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus Watch 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De prestaties is ook indrukwekkend.

batterij, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, software, prestaties

afmetingen, draagbaarheid, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de OnePlus Watch 2 een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (26)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

OnePlus Watch 2 review: nu al de smartwatch van het jaar

 

In de OnePlus Watch 2 review op Android Planet nemen we je mee langs alle aspecten van dit Wear OS-horloge met een prijs van 329 euro.

We zitten pas aan het begin van 2024, maar we durven nu al te zeggen dat de concurrentie een zware kluif krijgt aan het evenaren van de OnePlus Watch 2. Het horloge doet de eerste smartwatch van de fabrikant gelijk vergeten. Daarbij gooit ‘ie ook nog...

03/2024