Mobvoi TicWatch Pro 5

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mobvoi TicWatch Pro 5. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

prestaties, software, batterij, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid

afmetingen, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Mobvoi TicWatch Pro 5 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (15)

Expert review door : Benedikt Winkel (notebookcheck.nl)

Mobvoi TicWatch Pro 5 Smartwatch Review: Doet veel en gaat net zo lang mee

 

Nieuwste Snapdragon chip, nieuwste WearOS, Google apps, lange batterijduur. Is de Mobvoi TicWatch Pro 5 de perfecte smartwatch? Mobvoi presenteert de TicWatch Pro 5, het nieuwste topmodel smartwatch en de opvolger van de populaire TicWatch Pro 3 GPS ....

groot app-aanbod;soepele prestaties;Eenvoudig af te lezen display;goed scala aan functies

geen draadloos opladen;geen varianten in de behuizing;Satelliet tracking zou nauwkeuriger moeten zijn

De Mobvoi TicWatch Pro 5 biedt een goed afgerond totaalpakket. Het is vooral geslaagd dat de smartwatch met WearOS een breed scala aan functies en een uitgebreide app-selectie biedt en toch meerdere dagen ononderbroken gedragen kan worden. Dit is zelfs...