Google Pixel Watch

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel Watch. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De prestaties is ook indrukwekkend.

vormgeving, software, gebruiksvriendelijkheid, prestaties

batterij, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Google Pixel Watch een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (41)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Google Pixel Watch 2 review: kopie van voorganger biedt niet veel meer

 

Benieuwd naar onze ervaringen met de Google Pixel Watch 2? Op Android Planet vind je natuurlijk de uitgebreide review van deze smartwatch!

Het is fijn dat de Google Pixel Watch 2 nu ook in Nederland verkrijgbaar is, al betaal je er wel meer voor. Het design is niet veranderd, waardoor we nog steeds dikke schermranden zien. Ook hadden we gehoopt op een grotere versie van de smartwatch. De...

10/2023