Garmin Forerunner 645 Music

Garmin Forerunner 645 Music
alaScore 97

19 reviews

12/2018

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor Garmin Forerunner 645 Music. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Garmin Forerunner 645 Music een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (18)

Consumenten review (tweakers.net)

Garmin Forerunner 645 Music Zwart (Zwart) review door Sport_Life

 

Garmin connect prima tool ; Hartslagmeter in mijn geval accuraat ; Ook dagelijks te gebruiken ; Trilfunctie werkt zeer goed bij hardlopen ; Geen touch screen

Geen Spotify ondersteuning ; (Nog) geen Garmin Pay ondersteuning ; Prijs ; Geen touch screen

Sinds een week bezit ik de Garmin 645m Sporthorloge. Hiervoor heb ik enkele jaren de Polar m400 gehad, welke in de basis goed werkt, maar ik zocht een horloge met meer mogelijkheden. Enige nadeel : de prijs. Voor dat geld zouden alle functies moeten...

06/2018