Fitbit Versa Lite

Fitbit Versa Lite
alaScore 96

47 reviews

11/2019

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fitbit Versa Lite. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fitbit Versa Lite een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (36)

Consumenten review (bcc.nl)

Leuk horloge voor tijdens het sporten maar daar houd het bij op

 

Mooie uitvoering,nlaad snel op,nheeft helaas geen GPS,nheeft constante verbinding met je telefoon nodig.ngoed voor in de sportschool maar als je het daarvoor niet gebruikt raad ik het product zeker af.nde stappenteller gaat op beweging aangezien er...

Aanbeveling

05/2019

Consumenten review (bcc.nl)

goed, als je gewend bent aan horloge

 

'Ik heb deze fitbit een maand mogen testen, en ik ben verdeeld van mening. Allereerst wil ik zeggen dat het een goed product is. Het heeft goede functies die ook goed werken. Vooral de hartslagmeter en de slaapritme functies vindt ik fijn. Iedere...

Aanbeveling

05/2019

Top 5 Smart Watches & Activity Trackers