Fitbit Charge 6

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fitbit Charge 6. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de apps. De batterij is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, prijs, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, batterij

prestaties, afmetingen, apps

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fitbit Charge 6 een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (86% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (14% van de reviews)
Toon alle 3 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (16)

Expert review door : Erwin Vogelaar (androidplanet.nl)

Fitbit Charge 6 review: meer dan enkel een nieuwe knop

 

Achter de Fitbit Charge 6 schuilt gelukkig meer dan enkel een nieuwe fysieke knop. Lees nu onze Fitbit Charge 6 review om alles te leren.

De Charge 5 was al een fijne wearable en de nieuwe toevoegingen maken de Charge 6 nog beter. Voornamelijk de terugkeer van de fysieke knop is fijn, maar ook qua software is de wearable er op vooruit gegaan. Wel is het jammer dat je geen keuze krijgt...

10/2023