Apple Watch Series 8 (2022)

alaTest heeft 36 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple Watch Series 8 (2022). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de software zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

vormgeving, prestaties, draagbaarheid, software

betrouwbaarheid, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Apple Watch Series 8 (2022) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 36 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (35)

Expert review door : Daniel Schmidt, Klaus Hinum (notebookcheck.nl)

Apple Watch Series 8 langetermijntest - Een kleine upgrade voor de paradepaardje smartwatch

 

De Apple Watch 8 wordt opnieuw aangeboden in twee maten: 41 en 45 mm. Het is naar keuze verkrijgbaar als puur WLAN-model of met een mobiele communicatieverbinding. Nieuw zijn de temperatuursensoren en de automatische ongevallendetectie. Ontdek hier of...

heldere LTPO OLED;uitgebreide gezondheidsfuncties;nauwkeurige sensoren;snel opladen;grote selectie van apps

korte levensduur van de batterij;oude SiP;geen bloeddrukmeting;geen BIA-sensor

De Apple Watch Series 8 blijft ook dit jaar een uitstekende smartwatch, die ons imponeert met hoogwaardig vakmanschap, eersteklas software-integratie, nauwkeurige sensoren en uitgebreide functionaliteiten. Bovendien is hij stofdicht en waterdicht tot...