Apple Watch Series 7 (2021)

alaTest heeft 78 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple Watch Series 7 (2021). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De prijs is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, software, prijs

batterij, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Apple Watch Series 7 (2021) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 78 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (75)

Expert review door : Sabine Schults (techpulse.be)

Apple Watch 7 review: groter, maar is het ook beter?

 

De Apple Watch 7 is de nieuwste smartwatch van de iPhone-maker. Het is de beste Apple Watch tot nu toe, hoewel het niet zo veel verschilt van de zesde generatie van de wearable.

Grootste scherm in een Apple Watch ; Opladen sneller dan ooit

Geen gigantische upgrade van de voorganger ; Niet alle functies werken i.c.m. Nederlandse taal

Ben je in het bezit van een iPhone en wil je een smartwatch gebruiken? De Apple Watch 7 is verreweg de beste keuze voor bezitters van een Apple-smartphone (gebruik je een Android-telefoon, dan heb je zelfs helemaal niets aan een Apple Watch). De...

11/2021