Belkin Soundform Elite

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Belkin Soundform Elite. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Belkin Soundform Elite een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (14)

Expert review door : Bram Lodewijks (techpulse.be)

Belkin Soundform Elite review: Multifunctioneel en gebruiksvriendelijk

 

Waarom zou je een smart speaker willen die alleen een speaker is? De Belkin Soundform Elite voegt er een draadloze oplader aan toe alsof het kinderspel is.

Volledige integratie met Google Home ; 10W draadloos laden ; Krachtige bassen

Audio is niet geheel kamervullend ; Erg beperkte equalizer ; Duur

De Belkin Soundform Elite combineert een draadloze oplader met een smart speaker zonder compromissen te maken op een van deze onderdelen. Met 10W-laadsnelheid hoort hij bij de snellere opladers en op vlak van geluid én gebruiksvriendelijkheid zit hij...

12/2020

Vergelijk de prijzen voor Belkin Soundform Elite

Geen prijzen voor dit product