Amazon Echo Dot (2nd gen. 2017)

Amazon Echo Dot (2nd gen. 2017)
alaScore 91

23 reviews

09/2019

alaTest heeft 23 reviews verzameld en geanalyseerd voor Amazon Echo Dot (2nd gen. 2017). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Amazon Echo Dot (2nd gen. 2017) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 23 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (21)

Consumenten review (tweakers.net)

Amazon Echo Dot (2nd generation) Zwart review door timmert26

 

Reageert goed op alle commando's ; Via een omweg werkt echo ook met spotify ; Goed geluid via externe speakers ; Microfoon is erg goed

de kwaliteit van het geluid van de speaker zelf is slechtt ; Standaard geen spotify ondersteuning(uitgeschakeld)

De echo dot international is een leuke accesoire voor in huis. Het geluid van de speaker zelf is niet geweldig maar je kan hem aansluiten op een externe speaker via 3.5mm of bluetooth, hierdoor super geluid. Een soort van Jarvis maar dan in het klein....

12/2017