Belkin WeMo Switch Smart Plug

Belkin WeMo Switch Smart Plug
alaScore 62

2509 reviews

12/2018

alaTest heeft 2509 reviews verzameld en geanalyseerd voor Belkin WeMo Switch Smart Plug. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Belkin WeMo Switch Smart Plug een alaScore™ van 62/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 2509 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (2505)

Consumenten review (tweakers.net)

Belkin WeMo Switch

 

Ideaal product. Het doet wat ik wil maar wel voor een best hoge prijs. Dat de status van de switch opvraagbaar is, is hij betrouwbaarder dan apparaten die dat niet kunnen.

Goed bereik ; Prettige app ; Eenvoudige setup ; Ideaal voor andere zaken dan lampen ; IFTTT ondersteuning ; Knop op switch zelf ; Satus van switch opvraagbaar in app

Geen tablet of pc/mac app ; Groot en lomp ; Te duur voor home automation ; Geen HomeKit ondersteuning

12/2015

Consumenten review (tweakers.net)

Belkin WeMo Switch

 

Top bereik. Staat hier 2 verdiepingen van de router, en ook nog eens in een afgesloten meterkast. Jammer dat al deze apparaten officieel alleen via een App kan besturen. Zelfs officieel niet eens op mijn iPad verkrijgbaar zonder jailbreak (ifunbox)...

Goed bereik, beter dan verwacht.

Software officieel alleen voor telefoons. ; Waarom geen kleine moeite voor tablets ; of PC's? Gemiste kans.

07/2015