NAD C390DD

NAD C390DD
alaScore 90

13 reviews

04/2021

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor NAD C390DD. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de NAD C390DD een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (11)

Expert review door : Geert Fauvart (fwdmagazine.be)

Review: NAD C390 DD

 

Met de C390 DD gaat NAD door op het pad dat met de exclusieve M2 ingeslagen werd. Net als bij z'n grote broer is deze C390 DD dus een volledig digitale versterker.

Ongekleurde, erg transparante weergave ; Superieure volumeregeling ; Modulaire opbouw; HDMI beschikbaar

Beperkte inzetbaarheid voor analoge bronnen ; Remote kan beter

Het enige minpunt aan de NAD C390 DD is dat er weinig ruimte voor analoge bronnen wordt gelaten, zelfs met de analoge module erbij.

08/2012

Expert review door : René van Es (hifi.nl)

NAD C 390DD versterker

 

Toen NAD een jaar of twee geleden de eerste volledig digitale versterker introduceerde in de Master Series, was het te verwachten dat de techniek van de M2 zou doorsijpelen naar modellen in de meer betaalbare reeksen van NAD.

Interessant is een vergelijk met Jacintha die Boulevard Of Broken Dreams kweelt op plaat en daarna vanaf het mediacenter. Geef mij dan maar het hogere gehalte aan drama en impact dat de FLAC file geeft. Grootser, breder, dieper en vooral meer muziek en...

02/2012

Vergelijk de prijzen voor NAD C390DD

Geen prijzen voor dit product