Philips 258B6QUEB

Philips 258B6QUEB
alaScore 93

9 reviews

01/2020

  • Positief

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips 258B6QUEB. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers maken zich zorgen over de prijs

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Philips 258B6QUEB een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (7)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Philips 258B6QUEB Quad HD monitor

 

MMD lanceert de eerste Philips monitor die is uitgerust met een USB Type C-aansluiting. Die maakt het mogelijk snel data over te zetten en apparaten op te laden.

06/2016

Consumenten review (Philips NL)

mooi scherp beeld en veel aansluitmogelijkheden

 

-Fijn minimalistisch ontwerp -Scherp beeld -Dunne randen -Fijne resolutie voor dit beeldformaat (25") -veel kabels bijgeleverd (USB-C, USB A naar C, DP, VGA, audio)) -laadt mijn laptopk op -handige Ingebouwde hub met veel aansluitingen (netwerk, USB)...

06/2017

Vergelijk de prijzen voor Philips 258B6QUEB

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.