MSI Optix MPG27CQ

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor MSI Optix MPG27CQ. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over de afmetingen. De prijs is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, betrouwbaarheid

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de MSI Optix MPG27CQ een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (10)

Consumenten review (tweakers.net)

MSI Optix MPG27CQ Zwart review door StarWolfer

 

Hoge refresh rate (144hz) ; Mooi strak design ; Geen dode pixels af fabriek ; 4 zelf in te stellen quick-menu's en 1 uitgebreid menu ; 1ms ; 1440p ; Veel aansluitmogelijkheden op achter- en zijkant van monitor ; RGB led aan voor en achterzijde

Helderheid standaard erg fel ; Displayport aansluiten kostte even wat moeite ; Lichte backlight bleed (bij volledig zwarte achtergrond) ; Geen speakers

Goed product voor een redelijke prijs. Wat mij betreft een goede 27'' 1440p 144hz monitor. Alleen de DisplayPort kabel aansluiten viel me erg tegen.

01/2019