AOC Q2781PQ

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor AOC Q2781PQ. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afmetingen zeer.

vormgeving, betrouwbaarheid, afmetingen

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 91/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 85/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (11)

Consumenten review (tweakers.net)

AOC Q2781PQ Zwart review door pclinde

 

Ziet er geweldig uit. (ruimtelijk design) ; Direct uit de verpakking (niet gekalibreerd) nette waardes. ; Mooie kleuren (nette verhoudingen). ; Fysieke knoppen om het OSD-menu aan te sturen. ; Goede kijkhoeken. ; Redelijke prijs. (prijs-...

Alleen een kantelfunctie die vrij beperkt is met (-2/16). ; Backlight bleeding. ; Niet echt geschikt voor gaming door de responsetijden. Nu is gaming niet de gewenste productpositionering van dit scherm.

De AOC Q2781PQ ziet er strak en ruimtelijk uit dankzij het slanke design. Het 1440p scherm laat mooie kleuren en waardes zien direct uit de verpakking. Na een kalibratieronde oogt het scherm nog beter.

11/2016

Vergelijk de prijzen voor AOC Q2781PQ

Geen prijzen voor dit product