Xiaomi Redmi Note 7

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Redmi Note 7. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De prestaties is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, scherm, batterij, prestaties

draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Redmi Note 7 een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (19)

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Redmi Note 7 (4GB ram) Blauw review door PieterNBA2K

 

Accuduur 4000mah ; Prachtig design met prima scherm ; Prijs/kwaliteit ; USB C (QC 4.0) ; Gorilla 5 Glas (design)

Miui niet voor iedereen aangelegd ; Grote telefoon (moet je van houden) ; NFC ; screen bleeding (voor de prijs acceptabel) ; Prijs ligt dicht bij sterkere broer Pocophone

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding. voor consumenten die niet zoveel waarde hechten aan gamen of de beste softwareervaring, is dit een geweldige keuze. zie mijn uitgebreide review voor meer informatie!

03/2019