Xiaomi Poco F2 Pro

alaTest heeft 6 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Poco F2 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de camera. De prijs is ook indrukwekkend.

scherm, prijs

draagbaarheid, afmetingen, camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Poco F2 Pro een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 6 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (5)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Xiaomi Poco F2 Pro review

 

De Chinese fabrikant Xiaomi is al een tijdje bezig met een opmars door Europa. Nu ook Nederland de onverdeelde aandacht van de fabrikant heeft gekregen komt dat mooi samen met de lancering van de Poco F2 Pro. We zijn met het toestel aan de slag gegaan....

De Xiaomi Poco F2 Pro is een uitstekend toestel, zeker voor de prijs. Dankzij de beestachtige chipset heb je voorlopig niets te wensen qua snelheid in dit toestel. Je bent hiermee ook meteen voorbereid op het snellere 5G waar we al zo lang op wachten....

06/2020

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Poco F2 Pro

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.