Xiaomi Mi A3

Xiaomi Mi A3
alaScore 93

10 reviews

02/2020

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi A3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi A3 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (6)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Xiaomi Mi A3 Android One smartphone | LetsGoDigital

 

Xiaomi lanceert een nieuwe Mi A-serie smartphone. De A3 is een Android One smartphone met goede camera specificaties en een uitstekende batterij.

07/2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Xiaomi Mi A3 review

 

Xiaomi is gekomen met een nieuwe smartphone die het budgetsegment flink overhoop moet gooien. De Xiaomi Mi A3 heeft veel te bieden voor een zachte prijs. Kan het toestel dat in de praktijk ook waar maken?

Uit de lap tekst hierboven valt op te maken dat de Xiaomi Mi A3 veel te bieden heeft voor het de vraagprijs. Als je een smartphone zoekt die qua software goed wordt onderhouden en qua camerawerk goed uit de voeten kan, dan zit je met de Mi A3 op rozen....

09/2019

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi A3

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.