Xiaomi Mi A3

alaTest heeft 28 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi A3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over het scherm. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

prijs, batterij, camera, afwerking, gebruiksvriendelijkheid

scherm, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi A3 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 28 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (20)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Xiaomi Mi A3 Android One smartphone | LetsGoDigital

 

Xiaomi lanceert een nieuwe Mi A-serie smartphone. De A3 is een Android One smartphone met goede camera specificaties en een uitstekende batterij.

07/2019

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Xiaomi Mi A3 review

 

Xiaomi is gekomen met een nieuwe smartphone die het budgetsegment flink overhoop moet gooien. De Xiaomi Mi A3 heeft veel te bieden voor een zachte prijs. Kan het toestel dat in de praktijk ook waar maken?

Uit de lap tekst hierboven valt op te maken dat de Xiaomi Mi A3 veel te bieden heeft voor het de vraagprijs. Als je een smartphone zoekt die qua software goed wordt onderhouden en qua camerawerk goed uit de voeten kan, dan zit je met de Mi A3 op rozen....

09/2019

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Xiaomi Mi A3 review: Android One-toestel maakt het zichzelf lastig

 

In deze Xiaomi Mi A3 review bespreken we het nieuwe Android One-toestel van de Chinese fabrikant. Hoe goed is de betaalbare smartphones precies?

Xiaomi doet met de Mi A3 veel dingen goed. Zo is het design fraai, maken de camera’s opvallend goede foto’s en is de accuduur dik in orde. Maar het is vooral de software die de smartphone zo fijn in gebruik maakt. Android One is simpel en snel en de...

08/2019

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi A3 128GB Grijs review door Scarra

 

Android One ; Grote accu ; Prijs

Resolutie ; Formaat (persoonlijk)

Goed en goedkoop, aan te raden basistoestel. Lage resolutie is nauwelijks merkbaar (voor mij helemaal niet). Geweldige accu en dus gebruiksduur en mogelijkheden. Android One om van bloatware af te zijn en (relatief) lange ondersteuning.

11/2019

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi A3

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.