Xiaomi Mi 9T

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 9T. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, batterij, vormgeving, afwerking

prijs, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 9T een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (26)

Expert review door : Tom Dijkema (fwdmagazine.be)

Review: Xiaomi Mi 9T - de beste midranger van dit moment?

 

Voorheen waren de smartphones van Xiaomi vaak een gevalletje van ‘net niet'. De Xiaomi Mi 9 was een toptoestel voor een zeer voordelige prijs, maar het saaie uiterlijk en de relatief kleine batterij aan boord waren toch behoorlijke minpunten. Deze...

Prima amoled-scherm ; Hoofdcamera, ultragroothoeklens en telelens ; Premium design ; Veel smartphone voor weinig geld

MIUI 10 niet voor beginnende Android-gebruikers ; Opslaggeheugen niet uitbreidbaar ; Batterijduur kan beter

08/2019

Expert review door : Bram Lodewijks Lotte van Winsen nieuws Lotte van W (techpulse.be)

Review Xiaomi Mi 9T: De perfectie nabij - TechPulse

 

De OnePlus 7 Pro is het referentiepunt voor een smartphone met een display die de volledige voorkant inneemt en een pop-upcamera. De Xiaomi Mi 9T doet echter hetzelfde voor minder dan de helft van de prijs!

Fantastische prestaties ; Prachtig scherm ; Heel degelijke camera's ; Lage prijs

Software kan een update gebruiken ; Weinig en niet uitbreidbare interne opslag

08/2019

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw review door ByteMe_

 

Accu (wanneer software goed meewerkt) ; Geweldig contrast dankzij OLED scherm ; Camera kwaliteit ; Mogelijkheden met 3 camera's ; Groot en helder scherm ; Prestaties super ; Popup camera geinige gadget

Frontcamera leuke gimmick, maar kwetsbaar punt ; Software zorgt voor accu drain ; On screen vingerafdrukscanner niet ideaal ; Geen SD slot ; Wide-angle functie stelt teleur

De zoektocht naar een smartphone met zowel een goede accu als een goede camera voor een leuke prijs duurde even, maar hij is er! In het midden segment is dit een topper met eigenlijk zo goed als geen nadelen.

11/2019