Xiaomi Mi 9T

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 9T. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

scherm, vormgeving, prestaties, GPS-navigatie, afwerking

draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 9T een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (20)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Xiaomi Mi 9T Pro nu te koop in Nederland | LetsGoDigital

 

Het nieuwe topmodel van Xiaomi is vanaf volgende week verkrijgbaar in de Benelux. Je kunt nu de Xiaomi Mi 9T Pro kopen door een pre-order te plaatsen.

08/2019

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 9T 128GB Blauw review door ByteMe_

 

Accu (wanneer software goed meewerkt) ; Geweldig contrast dankzij OLED scherm ; Camera kwaliteit ; Mogelijkheden met 3 camera's ; Groot en helder scherm ; Prestaties super ; Popup camera geinige gadget

Frontcamera leuke gimmick, maar kwetsbaar punt ; Software zorgt voor accu drain ; On screen vingerafdrukscanner niet ideaal ; Geen SD slot ; Wide-angle functie stelt teleur

De zoektocht naar een smartphone met zowel een goede accu als een goede camera voor een leuke prijs duurde even, maar hij is er! In het midden segment is dit een topper met eigenlijk zo goed als geen nadelen.

11/2019

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi 9T

Geen prijzen voor dit product