Xiaomi Mi 9 SE

alaTest heeft 28 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 9 SE. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de camera zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, draagbaarheid, afmetingen, camera

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 9 SE een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 28 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (15)

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 9 SE (128GB) Zwart review door Kiswum

 

Zeer scherpe prijs. ; Met de camera's kun je overdag en 's avonds erg goede foto's maken. ; Met Second Space, kun je eenvoudig je werk en privé gescheiden houden. ; Prachtig full-screen Oled scherm. ; De telefoon is dankzij het formaat redelijk...

De accu redt het maar net tot het einde van de dag. ; Door de notch zijn er slechts enkele notificaties zichtbaar. ; De camera steekt best wel ver uit de behuizing. ; De elektronische stabilisator werkt niet altijd even goed. ; Geen notificatie led. ;...

De kleine broer van de Mi 9, is een goede aanvulling van de Mi 9-serie. De Mi 9 SE bevat zo goed als alle zaken die nodig zijn voor een hoog geplaatste mid-range smartphone. Vanwege het "compacte" formaat, is hij net zo groot als de Samsung Galaxy S9!

05/2019

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi 9 SE

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.