Xiaomi Mi 9 SE

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 9 SE. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De camera is ook indrukwekkend.

prestaties, draagbaarheid, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, camera

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 9 SE een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (7)

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 9 SE (128GB) Zwart review door Kiswum

 

Zeer scherpe prijs. ; Met de camera's kun je overdag en 's avonds erg goede foto's maken. ; Met Second Space, kun je eenvoudig je werk en privé gescheiden houden. ; Prachtig full-screen Oled scherm. ; De telefoon is dankzij het formaat redelijk...

De accu redt het maar net tot het einde van de dag. ; Door de notch zijn er slechts enkele notificaties zichtbaar. ; De camera steekt best wel ver uit de behuizing. ; De elektronische stabilisator werkt niet altijd even goed. ; Geen notificatie led. ;...

De kleine broer van de Mi 9, is een goede aanvulling van de Mi 9-serie. De Mi 9 SE bevat zo goed als alle zaken die nodig zijn voor een hoog geplaatste mid-range smartphone. Vanwege het "compacte" formaat, is hij net zo groot als de Samsung Galaxy S9!

05/2019

Vergelijk de prijzen voor Xiaomi Mi 9 SE

Geen prijzen voor dit product