Xiaomi Mi 8

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Mi 8. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. Het scherm is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, gebruiksvriendelijkheid, camera, vormgeving

draagbaarheid, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Xiaomi Mi 8 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (38)

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 8 64GB Zwart review door haarbalpasta

 

Hoge kwaliteit ; Heldere kleuren ; Goed werkende GPS ; Fantastische camera('s)! ; Batterijduur ; Geluidskwaliteit ; Snelheid

Custom Xiaomi Rom ; Custom Xiaomi battery saver

Tijdens mijn trip in China had ik van te voren al bedacht een toestel bij één van de Chinese smartphonebouwers aan te schaffen. Na de flagshipstores van oa Oppo en Xiaomi bezocht te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen om de Xiaomi Mi8 te halen. Wat...

10/2018

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 8 128GB Zwart review door RGHoeksma96

 

Camera ; Snelheid ; Afwerking

Geen Micro SD

Goed uitziend toestel, ook erg snel en met een goede camera. Voor de prijs (geïmporteerd voor €379,-) een super toestel. Voelt degelijk aan en is mooi afgewerkt. Eerst 4 sterren, want 2 dagen gebruik geeft natuurlijk nog geen totaalbeeld.

09/2018

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Mi 8 64GB Wit review door Monochrome

 

Snelle SOC ; Prachtig scherm ; Goede camera ; Snelle en nauwkeurige vingerafdrukscanner ; Goede accuduur

Global versus Chinese rom ; Geen 3.5mm jack ; Camera steekt iets uit

Ik heb dit toestel in China gekocht voor 325 euro, en voor die prijs is het een waanzinnig toestel dat kan concurreren met de absolute top die op dit moment op de markt is.

09/2018