Sony Xperia 5 II

alaTest heeft 46 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Xperia 5 II. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, draagbaarheid, batterij

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Sony Xperia 5 II een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 46 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (43)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Sony Xperia 5 II Android-smartphone review

 

We testen de Sony Xperia 5 II, een smalle Android-smartphone die ook met één hand bruikbaar is, bijvoorbeeld om te fotograferen of 120 fps 4K-filmopnames te maken in slow motion.

Long battery life ; Fast ; Photo- and video capabilities

Expensive

01/2021

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony Xperia 5 II gaming smartphone compatibel met PlayStation

 

De Xperia 5 II is Sony's nieuwste 5G telefoon met een 6,1" OLED display, een triple-camera en is compatibel met de PlayStation DualShock controller.

09/2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony Xperia 5 II een compacte high-end 5G smartphone

 

In de tweede helft van 2020 wordt de opvolger van de Xperia 5 verwacht. Vermoedelijk wordt deze zowel compacter als krachtiger dan zijn voorganger.

04/2020