Sony Xperia 10 Plus

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Xperia 10 Plus. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De camera is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, betrouwbaarheid, vormgeving, camera

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Sony Xperia 10 Plus een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (38)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony Xperia 10 Plus ideale smartphone voor filmliefhebbers | LetsGoDigital

 

Sony introduceert middenklasse smartphone voor multimedia liefhebbers. De Xperia 10 Plus heeft een 6,5” display met een unieke 21:9 beeldverhouding.

02/2019

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

Sony Xperia 10 Plus review

 

De Sony Xperia 10 Plus is een toestel met een afwijkende formfactor. Is dat in de praktijk handig en wat heeft de Xperia verder nog te bieden? In deze review beantwoorden we deze prangende vragen.

De Sony Xperia 10 Plus is een opmerkelijk toestel. Het heeft alle goede eigenschappen die we ook al eerder bij Sony-toestellen bemerkten: fijne, vlotte hardware, overzichtelijke software, mooi design en bovendien herkenbaar. Deze telefoon is ook gelijk...

04/2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Sony Xperia 10 Plus

 

Scherm; Audio; Prijs; Pixel dichtheid; Resolutie; Camera; Video Camera; Ram (4 tot 6); Processor

Batterij

07/2019

Consumenten review (gsminfo.nl)

Sony Xperia 10 Plus

 

iedereen vraagt aan me wat voor tellie ik heb; dit is die xperia 10 plus yo; nu hebben drie andere mensen m ook; de behuizing is enorm en voelt van metaal maar das nep; wil iemand fotos maken met zn skere galaxy zeg ik nono; deze sony maakt alle picas...

ja prop m maar es in je broekzak en ga dan zitten vriend is niet te doen maarja heb je over voor die style

05/2019