Sony Xperia 1

alaTest heeft 37 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Xperia 1. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De afwerking is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, vormgeving, betrouwbaarheid, afwerking

batterij, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Sony Xperia 1 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 37 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (21)

Expert review door : Chris Broesder (tweakers.net)

Sony Xperia 1 - Extra lange en veelbelovende Xperia-reboot

 

Met de Xperia 1 gooit Sony het roer om wat fotografie betreft. Het scherm heeft een vrij unieke 21:9-verhouding. Kan dit prijzige toestel op tegen de high-end concurentie?

Mooi oledscherm ; Verrassend fijne beeldverhouding ; Prima veelzijdige camera met eindelijk ois ; Prima up-to-date software ; Vlotte werking

Lang toestel past niet in elke zak ; Matige accuduur ; Geen draadloos laden ; Geheugenconfiguratie karig voor zijn prijs ; Geen 3,5mm-jack

Samengevat De Xperia 1 is een goede nieuwe start van Sony op smartphonegebied. Waar de fabrikant achterliep met zijn smartphonecamera's, is nu een behoorlijke slag geslagen en ook op andere vlakken is dit een flinke verbetering ten opzichte van...

07/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony Mobile lanceert nieuwe Xperia smartphones op IFA beurs | LetsGoDigital

 

Morgen wordt de Sony Xperia 1 Compact verwacht met krachtige processor en drie camera's. Het wordt een kleinere variant van het topmodel dat eerder dit jaar werd aangekondigd.

09/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony Xperia 1 met 4K HDR display | LetsGoDigital

 

De Sony Xperia 1 is het nieuwe topmodel, de telefoon heeft een groot display met een bioscoopverhouding. Ideaal voor films en om te multitasken.

02/2019

Expert review door : Bram Lodewijks Sven Van Herck nieuws Combell partn (techpulse.be)

Review Sony Xperia 1: het beste van Sony in een onhandig jasje - TechPulse

 

De Sony Xperia 1 bevat de beste technologie op het vlak van camera- en beeldtechnologie. Op het vlak van smartphones moet Sony echter nog wat bijleren.

Prachtig 4K-scherm ; Enorm veel kwalitatieve foto- en video-opties ; Slanke software

Zwakke batterij ; Slechte vingerafdrukscanner ; Geen 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting

09/2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Sony Xperia 1 preview: nieuw toptoestel weet nog niet te overtuigen

 

Ook dit jaar komt Sony met een nieuw vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De Xperia 1 valt op door het uitgerekte scherm, dat langwerpiger is dan de displays van andere smartphones. Lees meer in deze preview.

Consumenten review (tweakers.net)

Sony Xperia 1 Grijs review door eersie

 

Scherm in alle opzichten ; Degelijke bouw ; Weerbestendig ; Plat scherm ; Gorilla glass 6

Batterij ; Bijgeleverde headset ; Toetsenbord in horizontale positie ; Kan geen foto maken in de afmeting van het scherm.

Deze telefoon aangeschaft omdat ik een toptoestel wilde met plat scherm en zonder druppel of gaatje. Maar dit blijkt geen toptoestel.

06/2019

Vergelijk de prijzen voor Sony Xperia 1

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.