Sony Xperia 1 II

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Xperia 1 II. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De batterij is ook indrukwekkend.

camera, scherm, prestaties, vormgeving, batterij

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Sony Xperia 1 II een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (14)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony Xperia 1 II een high-end 5G telefoon

 

De Xperia 1 II is een echte multimedia telefoon met een goede digitale camera en audio ervaring. Dit is de beste smartphone die Sony te bieden heeft.

05/2020

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

Sony Xperia 1 II review

 

De Sony Xperia 1 II valt op door zijn afwijkende, langwerpige vorm. Of dat een beetje fijn werkt in de praktijk? Lees het in deze uitgebreide review van Sony's meest recente...

De Sony Xperia 1 II is een enorm fijn toestel. We kunnen eigenlijk niets aanmerken op het functioneren van het toestel, Sony lijkt alle variabelen aardig onder controle te hebben. Er springt niets negatiefs uit. Er zijn zelfs een aantal goede redenen...

07/2020

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Sony Xperia 1 II review: complete camerasmartphone is te duur

 

Het nieuwe vlaggenschip van Sony onderscheidt zich door de camera's, accuduur en snelle hardware, maar is veel te duur. Check de Sony Xperia 1 II review.

De Sony Xperia 1 II is een goede en fijne smartphone en vooral een completer toestel dan zijn voorganger. De hardware is enorm krachtig, de accuduur flink verbeterd en het is fijn dat draadloos opladen en een koptelefoonaansluiting weer aanwezig zijn....

07/2020

Vergelijk de prijzen voor Sony Xperia 1 II

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.