Samsung Galaxy Z Fold5 / Samsung Galaxy Fold 5 5G

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Z Fold5 / Samsung Galaxy Fold 5 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De batterij is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, prestaties, vormgeving, batterij

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Z Fold5 / Samsung Galaxy Fold 5 5G een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (46)

Expert review door : Donovan Kerssenberg (tweakers.net)

Samsung Galaxy Z Fold5 Review

 

De Samsung Galaxy Z Fold5 heeft op papier bijna dezelfde specificaties als zijn voorganger, maar heeft meer verbeteringen die je pas opmerkt in de praktijk.

Groot scherm ; Waterdicht ; Stevig toestel ; Uitgebreide software en softwareondersteuning ; Goede camera’s

Vouw in binnenste scherm en gevoelig voor krassen ; Snellaadfunctie loopt achter op concurrentie ; Nachtmodus hoofdcamera presteert matig

De Samsung Galaxy Z Fold5 lijkt op papier niet veel te zijn veranderd in vergelijking met de voorloper, de Z Fold4. De smartphone heeft dezelfde camera’s en accu, en hetzelfde scherm als zijn voorloper. Toch is er op al deze gebieden verbetering te...

08/2023