Samsung Galaxy S22+ / S22 Plus 5G

alaTest heeft 53 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy S22+ / S22 Plus 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afwerking is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, vormgeving, camera, afwerking

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy S22+ / S22 Plus 5G een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 53 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (51)

Expert review door : Manuel Masiero (notebookcheck.nl)

Samsung Galaxy S22+ smartphone review: De grote versie van de Galaxy S22

 

De 6,6-inch Samsung Galaxy S22+ maakt gebruik van de acht-core Samsung Exynos 2200 SoC en de geïntegreerde Samsung Xclipse 920 GPU. De IP68-gecertificeerde smartphone is uitgerust met 8 GB LPDDR5 RAM en maximaal 256 GB UFS 3.1-geheugen, een triple-lens...

vakmanschap van hoge kwaliteit;nauwkeurige GPS;lange tijdspanne voor systeemupdates;goede camera;zeer helder AMOLED-scherm;hoge systeemprestaties;goede batterijlevensduur

gas geven onder belasting;geen stroomvoorziening inbegrepen

De Samsung Galaxy S22+ heeft hetzelfde stijlvolle ontwerp als de