Samsung Galaxy S10 Lite / S10e

alaTest heeft 38 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy S10 Lite / S10e. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de draagbaarheid zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, vormgeving, batterij, draagbaarheid

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy S10 Lite / S10e een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 38 reviews)

Professionele Reviews  

6 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (31)

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy S10 Lite en Note10 Lite officieel aangekondigd

 

Samsung Galaxy S10 Lite De camera's op de Galaxy Lite toestellen beschikken over de beste cameratechnologie in de branche, aldus de fabrikant. De Galaxy S10 Lite bevat een 48 megapixel wide-angle camera, een 12 megapixel ultra wide angle camera en een...

01/2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy S10 Lite prijs en specs bekend

 

De Galaxy S10 Lite komt eraan. Wat mag je verwachten van deze smartphone en is dit toestel het kopen waard of kun je beter wachten op de S11 / S20?

01/2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy S10 Gouden Limited Edition van LetsGoDigital

 

LetsGoDigital laat exclusieve smartphone maken. De Samsung Galaxy S10 is in een juweliersatelier in Rusland voorzien van edelmetalen en hoogwaardig leer.

12/2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy S10 Lite | LetsGoDigital

 

Samsung ontwikkelt goedkope S-serie smartphone die eind februari 2018 geïntroduceerd zal worden. Welke specs mag je verwachten van de Galaxy S10 Lite?

01/2019

Expert review door : Michel van 't Klaphek (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy S10 review in 2020: toestel is ingehaald door Samsung

 

In deze review-update checken we of de Samsung Galaxy S10 anno 2020 nog de moeite waard is. Kun je het Samsung-vlaggenschip van 2019 nog gerust kopen?

Anno 2020 is de Samsung Galaxy S10 een prima aankoop. Het Samsung-vlaggenschip van vorig jaar presteert nog steeds prima, kent geen dealbreakers en wordt de komende jaren nog ondersteund qua software-updates. Ook is het toestel afgelopen jaar flink in...

06/2020

Expert review door : Jarno Stinissen (techpulse.be)

Review Samsung Galaxy S10 Lite: een vreemde verschijning

 

Ook wij kunnen niet alles verklaren wat techfabrikanten doen. Een goed voorbeeld van een onnavolgbare denkwijze is de Samsung Galaxy S10 Lite.

Uitstekende accuduur ; Prima chipset ; Super Steady OIS leuke gimmick

geen koptelefooningang ; niet draadloos oplaadbaar ; camera niet top

Al met al is de Samsung Galaxy S10 Lite een vreemde vogel. De uitstekende accuduur kan ons zeker bekoren, evenals de snelle Snapdragon-chipset en leuke Super Steady OIS-feature. Toch vinden we het vreemd dat er zoveel concessies zijn gedaan, waardoor...

03/2020